Hesabım
    New Girl: Beklenen Düğün Geliyor mu?

    Yedinci sezonuyla final yapmaya hazırlanan dizinin başrollerinden manidar bir fotoğraf karesi geldi

    New Girl final sezonu için hazırlıkları sürdürürken ve dizinin hayranları sabırsızlıkla bekledikleri yedinci sezonda hangi sürprizlerle karşılaşacaklarını merak ediyorken Jake Johnson’ın Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım büyük bir ilgiyle karşılandı.

    Johnson’ın paylaştığı fotoğraf diziyle ilgili akıbeti merak edilen bir ihtimali aydınlatacak nitelikte. Jake Johnson’ın paylaşımındaki görselde Nick’i üzerinde kravatlı takım elbisesiyle, Jess’i ise çiçekli tacı ve beyazlar içerisinde görüyoruz. Johnson’ın “Final” başlığıyla paylaştığı fotoğraf çoğu hayran tarafından uzun zamandır beklenen düğünün habercisi olarak yorumlandı.

    Dizinin başrolü Zooey Deschanel geçtiğimiz Ekim’de TVLine’a verdiği ropörtajda yedinci sezonda hikayenin dört yıl ileri atlayacağını; Nick ve Jess’i evlilik fikrini masaya yatırırken bulacağımızı söylemişti. Deschanel ayrıca Jess’in evlilik teklifini beklediğini ve sonrasında ilişkilerinin bu şekilde devam etmesinden mutlu olduğuna karar verdiğini belirtti.

    New Girl’ün yeni sezonunda Jess’in, eski sevgilisi Russell’dan bir iş teklifi alması ve teklifi kabul etmesi çiftin mutluluğunu nasıl etkileyecek bekleyip göreceğiz. Yedinci sezonda tüm karakterlerin hayatlarının en büyük kırılma noktalarına şahit olacağımız da kuvvetli tahminler arasında.

    #NewGirl finale

    jake johnson (@mrjakejohnson)'in paylaştığı bir gönderi ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top