Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ 'Prison Break' Uyarlamasında Rol Alacak

    Ali Eyüboğlu, Kıvanç Tatlıtuğ’un ekranlara geri döneceği projeyi açıkladı

    Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşe yazısında Kıvanç Tatlıtuğ’u ekranlara geri döndürecek projeyi açıkladı. 

    Ali Eyüboğlu’nun gündem yaratan yazısına göre Kıvanç Tatlıtuğ, Ay Yapım tarafından prodüksiyonu gerçekleştirilecek olan Prison Break uyarlamasının başrolünde olacak.

    Daha önce “Hadi Be Oğlum” setinde Kıvanç Tatlıtuğ ile konuştuğunu söyleyen Eyüboğlu, bu sohbet sırasında Tatlıtuğ’un Ay Yapım ile el sıkıştığını ve senaryo okumalarına başladığını açıklamıştı. Bugün ise yazardan, senaryonun hangi diziye ait olduğu haberi geldi. Buna göre Ay Yapım, ünlü hapishane dizisi Prison Break’i uyarlamak için hareket geçmiş ve ilk görüşmeyi FOX Türkiye ile yapmıştı. Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ, FOX’la prensipte anlaşıp el sıkıştılar ve iş sözleşmenin imzalanmasına kaldı.

    Eyüboğlu yazısını şöyle sürdürdü: Ancak Tatlıtuğ gibi bir ismi FOX’a kaptırmak istemeyen kanallar oyuncuya, son anda reddedemeyeceği kadar para, kaçırmak istemeyeceği kadar cazip bir proje sunarsa veya FOX Türkiye ile Ay Yapım arasında sorun çıkarsa ‘Prison Break’in Türkiye adaptasyonu tarih olur. Çünkü ‘Prison Break’ın hakları diziyi Amerika’da yayınlayan FOX News Corporation’da… Aksi halde sonbaharda başlayacak yeni yayın döneminde Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Prison Break’le FOX’un yeni starı olur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top