Hesabım
    Black-ish’in Devam Dizisi Grown-ish’e İlk Bakış

    Black-ish’in spinoff dizisinden ilk bakış videosu yayınlandı

    Freeform’un sevilen dizisi black-ish’in spinoff yapımı olan grown-ish’ten ilk bakış görseli ve videosu yayınlandı.

    TVLine’da yayınlanan özel kamera arkası videosunda black-ish’in Zoey Johnson’ı sonunda yuvadan uçuyor ve kendi hayatını çizmeye başlıyor. Zoey’nin California Üniversitesi’ne başlayıp yeni bir hayata atılacağı grown-ish, 3 Ocak Çarşamba günü prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    Dizinin yaratıcısı Kenya Barris, başrol Yara Shadidi’nin canlandırdığı karakterin gelişimini “Okulun güzel ve popüler kızı oydu fakat şimdi sudan çıkmış balığa döndü" ifadeleriyle özetlerken dizinin isminin anlamını ise şöyle açıkladı: “Yetişkin olmanız bekleniyor ne var ki siz hala bir çocuksunuz.” Zoey’nin oda arkadaşı rolünde izleyeceğimiz Francia Raisa ise dizinin ‘ilkler’ üzerine olduğunu belirtti ve ekledi: “İlk ilişkiler, ilk alkol deneyimleri... Hayattaki ilk hatalarla ilgili çok fazla mizah olmasını seviyorum.”

    3 Ocak’ta Freeform’da izleyici karşısına çıkacak olan Kenya Barris ve Larry Wilmore imzalı grown-ish’in başlıca rollerinde Yara Shahidi’ye Francia Raisa,Abraham D. Juste, Deon Cole, Rique, Emily Arlook, Miles Dausuel ve Darrell Keith Harris eşlik ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top