Hesabım
    The CW Süper Kahramanları Geri Dönüyor

    Kanal, süper kahraman dizileri için ortak bir fragman yayınladı

    CW

    The CW kanalı, iki hafta içerisinde ekranlara geri dönmeye hazı​​rlanan süper kahraman dizileri için fragman yayınladı. "Suit Up" adını taşıyan videoda The CW süper kahramanlarını, kostümlerini giyip göreve atılırken görüyoruz.

    Ekrana geri dönmeye hazırlanan ilk The CW dizisi Supergirl. Melissa Benoist'in başrolünde yer aldığı Supergirl 15 Ocak Pazartesi günü “Legion of Superheroes” adlı bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Reign’in yol açtığı yaralarını iyileştirmeye çalışan Supergirl, kimsenin erişemediği bu yerde sıkışıp kalmaya devam eder. Mon-El ise Legion üyelerinden Brainiac-5 ile birlikte onu geri getirmek için uğraşır. Bu esnada Reign de şehirde karmaşa yaratmaya devam etmektedir.

    Grant Gustin'li The Flash 16 Ocak Salı günü “The Trial of The Flash” bölümüyle geri dönüyor. Hemen ardından ise, fragmanda yer almasa da kanalın merakla beklenen yeni süper kahraman serisi Black Lightning’nin prömiyer bölümü görücüye çıkıyor. Dizi, emekli süper kahraman Black Lightning'in yeniden göreve atılmasını konu alıyor. İzleyici karşısına çıkacak son CW dizisi olan Arrow ise18 Ocak’ta "Divided" adlı bölümle ekranlardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top