Hesabım
    Resmileşti: Game of Thrones 2019’da Geri Dönüyor!

    HBO tarafından yapılan açıklamayla dizinin geri dönüş tarihi kesinleşti.

    Bu yeni bir haber gibi görünmeyebilir çünkü dizide Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner tarafından dizinin 2019’da geri döneceği daha önce açıklanmıştı. Bu açıklamanın gerçek olmamasını umuyorduk fakat HBO kendi sitesinden yaptığı resmi açıklamayla Game of Thrones'un son sezonunun 2019’da yayınlanacağını resmi olarak duyurdu. Sezonun tam olarak ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor. Son sezon prodüksiyonu geçtiğimiz Ekim ayında başlamış ve Ağustos 2018’a kadar sürmesi bekleniyordu.

    Her zamankinden kısa sürecek son sezon altı bölümden oluşacak. Son sezonda yönetmenlik yapacak isimler arasında dizinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss, David Nutter (The Rains of Castamere, The Dance of Dragons) ve Miguel Sapochnik (Hardhome, Battle of the Bastards) bulunuyor.

    Sapochnik seride şimdiye kadar dört bölüm yönetmiş ve bunlardan ikisi -Hardhome ve Battle of the Bastards- hayranlar tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Dizinin en popüler bölümlerinden olan Battle of the Bastards’ın Sapochnik’e En İyi Yönetmen dalında Emmy ödülü kazandırdığını hatırlatalım.

    Nutter’ın yönetmen koltuğuna geçtiği altı bölümden biri olan Mother’s Mercy ise Cercei’nin ünlü utanç yürüyüşüyle hafızalara kazınmış ve Nutter’ın yönetmenlik kategorisinde Emmy ödülüne uzanmasını sağlamıştı.

    Game of Thrones, yedinci sezonunu kapatan, Jeremy Podeswa’nın yönettiği The Dragon and the Wolf adlı final bölümü 16.5 milyon kişi tarafından izlenmiş ve bu alanda önemli bir rekora imza atmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top