Hesabım
    Channel Zero: Butcher’s Block'tan Fragman Yayınlandı

    Channel Zero serisinde korkunun dozu yükseliyor

    Şubat’ta prömiyer yapmaya hazırlanan Syfy dizisi Channel Zero’nun üçüncü sezonundan yeni bir fragman geldi. Channel Zero: Butcher’s Block adını taşıyan üçüncü sezon, 7 Şubat’ta Syfy’da izleyici karşısına çıkacak.

    Channel Zero: Butcher’s Block, serinin geleneğini sürdürerek popüler bir viral masaldan yola çıkıyor. Bu kez Kerry Hammond imzalı “Search and Rescue Woods” adlı hikayeyi odağına alan dizi, Alice adlı genç bir kadının, yeni taşındığı bir şehirde yaşadığı korku dolu anları işleyecek. Alice bu şehirde insanların gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğuna tanık olur ve yayılan söylentilere göre gizemli kayıpların, şehrin en kötü şöhretli mahallelerinden birindeki bir merdivenle ilgisi vardır. Alice, kız kardeşinin de yardımlarıyla, "bir şeyin" insanların peşinde olduğunu keşfeder. Genç kadın inşa edilmesi imkansız gibi görünen merdivenlerin hikayesini araştırdıkça, çevrede birtakım doğaüstü varlıkların yaşaması ihtimaliyle yüzleşir.

    Üçüncü sezonda dizinin başrolündeki Olivia Luccardi’ye Holland Roden, Rutger Hauer, Brandon Scott ve Krisha Fairchild gibi isimler eşlik edecek. Sezonun tüm bölümlerinin senaryosu dizinin showrunner’ı Nick Antosca tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Arkasha Stevenson var. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top