Hesabım
    Babamın Günahları 10 Ocak’ta Başlıyor

    Star TV’nin yeni dizisi için geri sayım başladı

    Başrollerini Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’in paylaştığı Babamın Günahları 10 Ocak Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında başlıyor.

    Aksiyon ve duygu yüklü hikayesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda, uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen usta yönetmen Abdullah Oğuz var.

    ANS Prodüksiyon’un yapımını üstlendiği Babamın Günahları’nın oyuncu kadrosunda Doğulu ve Sözen’e Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Sezin Akbaşoğulları, Müjde Uzman ve Mehrnoush Esmaeilpour eşlik ediyor. Dizide başrollerden biri çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi’ye ait.

    Senaryosunu Ahmet Saatçioğlu’nun kaleme aldığı dizi Kadir Doğulu, Melisa Sözen ve çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi’nin verdiği yaşam savaşıyla izleyicileri duygulandırmayı hedeflerken aksiyon sahneleriyle de adından söz ettiriyor.

    Babamın Günahları, geçmişte, işlemediği bir cinayeti üstlenmek zorunda kalan Ozan'ın yıllar sonra bir kızı olduğunu öğrenmesiyle başlayan hikayesini ele alıyor. İşin trajik yanı Zeyno hastadır ve Zeyno'ya ilik nakli yapılması için Ozan'ın yaralanmaması gerekmektedir. Ancak kendisini yine işlemediği bir cinayetin ortasında bulan Ozan için bu o kadar da kolay olmayacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top