Hesabım
    Zach Braff’in Yeni Dizisi Alex, Inc.’in Fragmanı Paylaşıldı

    Braff’in hem başrolünde hem de yönetmen koltuğunda bulunduğu Alex Inc. ABC’de yayınlanacak

    ABC’nin Zach Braff imzalı komedi dizisi Alex, Inc.’in fragmanı y​​ayınlandı. Braff’in, başrolün yanı sıra yönetmen koltuğunda da yer aldığı dizi, 28 Mart’ta prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    Alex Inc.’in senaryosunu, Zach Braff’in parladığı Scrubs dizisinin yürütücü yapımcısı olan Matt Tarses kaleme alıyor. Dizinin hikayesi, iki çocuk babası, radyoda çalışan parlak bir gazeteci olan Alex Schuman’ı izliyor. Alex, hayatında her şey yolunda giderken ani bir kararla işini bırakmaya ve kendi şirketini kurmaya karar verir. Ancak işler umduğundan çok daha zor olacaktır. Dizinin senaryosu StartUp adlı podcast programından uyarlanıyor. Gimlet Media yapımı podcast programında Alex Blumberg, kendi iş kurma çabalarını anlatıyor.

    Alex, Inc.’in oyuncu kadrosunda Tiya Sircar, Hillary Anne Matthews, Michael Imperioli, Elisha Henig, Courtney Shane, Jessica Mikayla Adams, Nadège August, John Patrick Jordan, Gabriella Graves, Tai Brown ve Audyssie James var. Tek kamera komedisi, Sony TV ve Davis Entertainment yapımcılığında hayat bulurken dizinin yürütücü yapımcılığını Braff, Alex Blumberg, Chris Gilberti ve Matt Lieber üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top