Hesabım
    Magnum P.I. ve Cagney and Lacey’nin Pilot Bölümlerine Onay!

    Klasikleşmiş diziler yeniden CBS ekranlarında olacak

    CBS, ekran klasiklerinden Magnum P.I. ve Cagney And Lacey’nin yeniden çevrimleri için hazırlıklara başladı. Kanal, iki uyarlamanın yanı sıra Chiefs adlı dizinin de pilot bölümüne onay verdi.

    1980’lerde izleyiciyi ekrana kilitleyen Tom Selleck’li Magnum P.I., Peter Lenkov’un imzasıyla ekrana yeniden taşınıyor. Lenkov yakın zamanda Hawaii Five-0 ve MacGyver dizileri için de aynı süreci başarıyla tamamlamıştı. Lenkov senaryo kısmında ise Eric Guggenheim işbirliği yapıyor.

    Magnum P.I. orijinal seride olduğu gibi dörtlü grubun maceralarına odaklanacak, ancak ekip bu kez üç erkek bir kadından oluşacak. Bunun için orijinal dizide John Hillerman’ın canlandırdığı Higgins karakteri, yeni diziye Juliey Higgins olarak uyarlanıyor.

    Cagney and Lacey ise 1980’lerin bir diğer ikonik yapımı olan aynı adlı diziden uyarlanıyor. Yedi sezon boyunca CBS ekranlarında kendine yer bulan dizi, başrollerinde Tyne Daly ve Sharon Gless’i buluşturmuştu. 

    Bridget Carpenter’ın senaryosunu yazdığı Cagney and Lace, Los Angeles’ta görev yapan iki kadın polis ve arkadaşlarının hikayesini ele alacak.

    CBS iki sezondur eski dizilerin yeniden çevrimlerine ev sahipliği yapıyor. Daha önce pilot bölüm onayı verdiği MacGyver ve S.W.A.T. dizileri sezon onaylarını almayı başarmıştı. Hawaii Five-0 da kanalda izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

    Kanalın pilot bölüm onayını verdiği bir diğer yapım ise David Hudgins ve Carol Mendelsohn imzalı polis dizisi Chiefs. Dizi, kariyerlerinde başarıyı yakalayan üç kadın polis şefinin, azılı bir seri katili yakalamak için işbirliği yapmasıyla yaşananları ekrana yansıtacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top