Hesabım
    The CW’dan İki Diziye Pilot Bölüm Onayı!

    Polis dizisi Dead Inside ile Charmed’ın yeniden çevriminin pilot bölüm hazırlıkları başladı

    Sekiz sezon boyunca WB ekranlarında izleyiciyle buluşan Charmed, yeniden çevr​​imiyle televizyona geri dönüyor. Pilot bölüm onayını kapan dizi, daha önce planlandığının aksine günümüzde geçen bir hikayeyi konu edinecek. The CW’nun pilot bölüm hazırlıklarına başladığı diğer yapım ise polis dizisi Dead Inside oldu.

    Charmed’ın yeniden çevriminin başında Jane the Virgin’in yaratıcısı Jennie Urman var. Senaryo, Urman’ın yazdığı hikayeden uyarlanıyor. Urman senaryo ve yürütücü yapımcı tarafında Jessica O’Toole ve Amy Rardin ile işbirliği yapıyor. Yönetmen koltuğu ise Brad Silberling’e emanet. Dizinin prodüksiyonu CBS Television Studios tarafından yürütülüyor.

    Orijinal seri, ailelerinin cadılık geçmişini keşfeden üç kız kardeşin maceralarını ekrana yansıtmıştı. Dizi 2006’da final yapmış olsa da hikaye, çizgi roman olarak yola devam etmişti.

    Dead Inside ise dedektif kardeşiyle patlamanın ortasında kalan bir polisin hikayesini takip edecek. Polisin sağ çıktığı patlama, kardeşin ölümüne neden olur. Ancak dedektif, bir hayalet olarak dünyaya geri döner ve suçları çözmek için birlikte çalışmaya devam ederler.

    Dead Inside’ın senaryosunu Katie Lovejoy kaleme alıyor. Lovejoy yürütücü yapımcı tarafında Jeff Ingold ve Bill Lawrence ile birlikte çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top