Hesabım
    Belçim Bilgin ‘Fi’ Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Katıldı

    Sezon finaline üç bölüm kala sürpriz bir karakter eklendi

    Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Fi dizisi, Çi adını taşıyan ikinci sezonunda ünlü bir oyuncuya daha ev sahipliği yapıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ünlü konuk oyuncu performanslarıyla da dikkat çeken dizi, kadrosuna bu kez Belçim Bilgin’i dahil etti.

    Haberi, Belçim Bilgin Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. “Fi’deyim çok yakında....” başlığıyla paylaştığı fotoğraf, Bilgin’in kanser hastası bir karakteri canlandıracağı şeklinde yorumlandı.

    Ekranlara veda etmeye hazırlanan Fi-Çi, sekizinci bölümüyle 2 Şubat 21.00’da Puhu platformunda izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen final ise onuncu bölümle gelecek.

    PuhuTV’nin ilk orijinal yapımı olan Fi, Azra Kohen’in çok satan roman serisi Fi, Pi, Çi’den ekrana uyarlanıyor. Geçtiğimiz günlerde kitapların yazarı Azra Kohen’in yaptığı açıklamayla, dört sezon sürmesi planlanan dizinin ikinci sezonun ardından final yapacağı ortaya çıkmıştı.

    Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Berrak Tüzünataç, Büşra Deveci, Osman Sonant, Tülay Günal, Şahin Ergüney, Hivda Zizan Alp ve Armağan Oğuz gibi isimler yer alıyor. Dizinin ses getiren konuk oyuncuları arasında ise Cem Yılmaz, Songül Öden, Özge Özpirinçci, Sezin Akbaşoğulları, Ece Dizdar, Yasemin Allen, Nur Fettahoğlu ve Nesrin Cavadzade var.

    Fi’deyim çok yakında.... #comingsoon

    A post shared by Belcim Bilgin (@belcimbilgincom) on

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top