Hesabım
    İddialı ‘The Politician’ Projesi Netflix’in Oldu!

    Başroller için Barbra Streisand ve Gwyneth Paltrow ile görüşülüyor

    Brad Falchuk, Ian Brennan ve Ryan Murphy’nin imzasını taşıyan komedi dizisi The Politician, ciddi bir rekabet sürecinin ardından Netflix’e gitti. Tony ödüllü aktör Ben Platt’ın başrolde yer alacağı dizinin diğer başrolleri için Oscarlı aktrisler Barbra Streisand ve Gwyneth Paltrow ile görüşülüyor. Eğer gerçekleşirse iki oyuncu da ekranda ilk kez büyük bir rolde izleyici karşısına çıkacak.

    İki sezonluk onayı şimdiden alan ve Amazon, Hulu ve Netflix’i sıkı bir rekabete sokan The Politician, yılın en büyük projelerinden biri olarak kabul ediliyor.

    The Politician’ın pilot bölümünü Ryan Murphy yönetiyor. Bir saatlik politik komedi olarak planlanan The Politician’ın konusu ve karakter detayları açıklanmadı ancak Deadline’nın haberine göre dizi, bir siyasetçinin yer aldığı politik yarışları konu edinecek. Senaryo Falchuk ve Murphy tarafından kaleme alınıyor. Fox 21 TV Studios’un yapımını üstlendiği dizinin çekimlerine ise yaz sonunda başlanması planlanıyor.

    Paltrow daha önce ekranda Falchuk, Murphy ve Brennan’ın imzasını taşıyan Glee’de görünmüş ve performansıyla konuk oyuncu dalında Emmy ödülüne layık görülmüştü.

    The Politician, Murphy ve Falchuk’un ekrandaki dördüncü işbirliği. İkili 9-1-1, FX’s American Horror Story ve Pose projelerini de birlikte yürütüyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top