Hesabım
    Mireille Enos ve Joel Kinnaman ‘Hanna’nın Dizi Uyarlamasında!

    The Killing’in ardından ikinci kez bir aradalar...

    The Killing’de karşılıklı rol alan Mireille Enos ve Joel Kinnaman’ın yolları ekranda bir kez daha kesişiyor. İkili, Joe Wright’ın ünlü aksiyon filmi Hanna’dan uyarlanan diziye başrol olarak eklendi. 

    Amazon’da izleyici karşısına çıkacak olan dizi, filmin de ortak senaristi olan David Farr taradından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğu ise Sarah Adina Smith’e emanet ediliyor. NBCUniversal International Stüdyoları tarafından gerçekleştirilen prodüksiyon Mart ayında başlayacak ve çekimler Macaristan, Slovakya, İspanya ve Birleşik Krallık’ta gerçekleşecek.

    Dizinin senaryosu, filmde de olduğu gibi, sıradışı becerilere sahip küçük Hanna’nın, peşine düşen ve kim olduğunu öğrenmeye çalışan CIA ajanından kaçma mücadelesini işleyecek. Dizinin oyuncu kadrosuna eklenen bir diğer isim Esme Creed-Miles olarak açıklanmıştı.

    Mireille Enos dizide acımasız CIA ajanı Marissa olarak karşımıza çıkacak. Filmde aynı karaktere Cate Blanchett hayat vermişti. Joel Kinnaman’ı ise filmde Eric Bana’nın canlandırdığı, Hanna’nın babası Erik rolünde izleyeceğiz.

    Enos ve Kinnaman’ı, üç sezon boyunca AMC ve Netflix’te izleyici karşısına çıkan The Killing’de birlikte izlemiştik. Enos son dönemde televizyonda Philip K. Dick’s Electric Dreams ve The Catch dizilerinde rol alırken Kinnaman’ı Altered Carbon ve House of Cards’ta izledik.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top