Hesabım
    Netflix Belgeseli ‘İlk Takım: Juventus’un Fragmanı ve Afişi Geldi

    Juventus’un hikayesi 16 Şubat’ta gösterime giriyor

    Netflix’in Juventus’u ele alan belgesel dizisi İlk Takım: Juventus’un fragmanı ve afişi görücüye çıktı. İtalya’nın en köklü futbol kulüplerinden Juventus’un hikayesini ele alan belgeselin ilk yarısı 16 Şubat’ta Netflix platformunda yayınlanacak.

    Belgeselde, Juventus futbolcularının 2017-2018 sezonunda yaşadıklarına odaklanıyor. Belgeselciler, kulübün en ilgi çekici karakterleri adım adım izleyip ilginç hikayelerin peşine düşerken futbolcuların hem kişisel hem de profesyonel hayatlarına ışık tutuyor.

    İlk Takım: Juventus, sadece dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından bazılarına ev sahipliği yapan değil aynı zamanda İtalya birinci liginde art arda altı kez şampiyon olan efsanevi kulübün perde arkasını dünyanın dört bir yanındaki futbol severlerle buluşturacak.

    Belgesel izleyicisi, kulüp yönetiminin yanı sıra efsanevi oyuncu Alessandro Del Piero dahil Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Douglas Costa, Gonzalo Higuaín, Claudio Marchisio, Miralem Pjanic, Daniele Rugani gibi futbolcuları ve teknik direktör Gianluigi Buffon'u izleme fırsatı bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top