Hesabım
    Stranger Things’in 3. Sezonunda Bölüm Sayısı Azalıyor

    Popüler dizinin yeni sezonunda değişikliğe gidiliyor

    Netflix’in hit dizisi Stranger Things’in üçüncü sezonunda daha az bölümle izleyici karşısına çıkacağı açıklandı. Buna göre, Nisan ayında çekimlerine başlanacak olan üçüncü sezon, sekiz bölümden oluşacak. Geçtiğimiz sezon dokuz bölüm olarak tamamlanmıştı.

    Stranger Things’in üçüncü sezonunda nasıl bir hikayeyle karşılaşacağımız henüz belli değil ancak olayların 1985’te geçeceği ve başkarakterlerin yeni bir maceraya atılacağı beklenen gelişmeler arasında.

    Stranger Things’in üçüncü sezonunda Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Cara Buono, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Dacre Montgomery ve Sadie Sink başlıca rollerine devam ediyorlar.

    Duffer Kardeşlerin imzasını taşıyan Stranger Things, geçtiğimiz yıl 18 dalda Emmy ödülüne aday gösterilip bunlardan beşini kazanmayı başarmıştı. Dizinin başlıca oyuncu kadrosu ayrıca televizyon oyuncuları birliğinin dağıttığı SAG ödüllerinde toplu oyuncu performansı dalında ödüle layık görülmüştü.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top