Hesabım
    Netflix Dizisi The Umbrella Academy’nin Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor

    Cameron Britton, Colm Feore, Adam Godley ve Ashley Madekwe ekibe katıldı

    Netflix’in yeni orijinal dizisi The Umbrella Academy’nin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Cameron Britton (Mindhunter), Colm Feore (House of Cards) ve Adam Godley (Breaking Bad) dizinin devamlı oyuncuları olarak kadroya katılırken Ashley Madekwe (Revenge)’nin de bir rolde izleyici karşısına çıkacağı açıklandı.

    Ünlü grafik romanlardan beyazperdeye aktarılan dizi, Umbrella Academy olarak tanınan ve süper kahramanlardan oluşan bir aileyi odağına alıyor. Birbirinden kopuk yaşayan aile fertleri Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Allison (Emmy Raver-Lampman), Vanya (Ellen Page), Klaus (Robert Sheehan) ve Number Five (Aidan Gallagher) babalarının ölümünün ardından tekrar bir araya gelir ve birlikte bu gizemli olayın arka planını çözmeye karar verirler.

    Jeremy Slater’ın senaryosunu yazdığı dizide Cameron Britton, kiralık katil Hazel rolünde izleyici karşısına çıkacak. Zamanda yolculuk eden Hazel, farklı yüzyıllarda yaşayan hedeflerini etkisiz hale getirecek. Colm Feore’yi dünyaca ünlü milyoner Sir Reginald Hargreeves rolünde izleyeceğiz. Hargreeves aynı zamanda, süper güçlere sahip bu yedi çocuğun manevi babası. Madekwe ise başarılı dedektif Patch rolünde izleyici karşısına çıkacak.

    The Umbrella Academy’nin showrunner koltuğunda Steve Blackman var. Blackman yürütücü yapımcı tarafında Mike Richardson, Keith Goldberg ve Gerard Way ile birlikte çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top