Hesabım
    Doctor Who'nun Logosu Değişti!

    Hit diziden bir radikal değişiklik daha...

    BBC’nin sevilen dizisi Doctor Who, ekran yolculuğuna radikal değişikliklerle devam ediyor. Dizi, yeni başrol (Jodie Whittaker), yeni yardımcı oyuncular (Mandip Gill, Tosin Cole, Bradley Walsh) ve yeni showrunner (Chris Chibnall)’ın ardından yeni bir logoya kavuştu.

    BBC’nin Twitter hesabından duyurulan yeni logo, başrol Jodie Whittaker’ın siluetinin ve TARDIS’in göründüğü bir afişin üzerinde yer alıyor. “New Doctor, New Series, New Logo” başlığını taşıyan paylaşımda ayrıca kısa bir lansman videosu da var.

    Dizinin yeni logosu BBC Worldwide’ın reklam ajansı Little Hawk’un imzasını taşıyor. Ajans bu süreçte showrunner Chris Chibnall ve yürütücü yapımcı Matt Strevens ile birlikte çalıştı. Yine ajans tarafından üretilen bir Doctor Who sembolü de görücüye çıktı. Animasyon videonun müziği İngiliz müzisyen Matthew Herbert tarafından yaratıldı.

    BBC’nin uzun soluklu bilim kurgu serisi Doctor Who’da uzun zamandır beklenen büyük değişim gerçekleşmiş ve Jodie Whittaker, Doctor Who tarihinin ilk kadın Doktor’u olarak Christmas özel bölümünde görünmüştü. Son dört yıldır 12. Zaman Lordu olarak izleyici karşısına çıkan Peter Capaldi ise duygusal anlarla seriye veda etmişti.

    BBC
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top