Hesabım
    Amazon’un Korku Dizisi 'Lore' 2. Sezon Onayını Kaptı

    Showrunner koltuğunda da değişikliğe gidildi

    Deadline’nın haberine göre Amazon imzalı korku dizisi Lore, ikinci sezon onayını almayı başardı. Dizinin ikinci sezonunun kaç bölümden oluşacağı ve ne zaman prömiyer yapacağı henüz belli değil. Ancak tahminlere göre sonbaharda prömiyer yapacak olan Lore, ilk sezonda olduğu gibi altı bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak.

    Aaron Mahnke’nin ünlü podcast programından uyarlanan Lore, ikinci sezonunda yola yeni bir showrunner ile devam edecek. The Exorcist’in showrunner koltuğunda bulunan Sean Crouch, Lore’da Glen Morgan’dan boşalan koltuğu devralacak.

    Dizinin yapım şirketlerinden Propagate Content’in yapımcıları Ben Silverman ve Howard Owens değişiklikle ilgili yaptıkları açıklamada dizinin Sean Crouch ile birlikte, hiç olmadığı kadar korkunç olacağını söyledi. İkili ayrıca, ikinci sezonun gerçek hayata daha yakın, global korku hikayelerinden oluşacağını da belirtti.

    Lore’un ikinci sezon prodüksiyonu Nisan ayında başlıyor. Brett-Patrick Jenkins, Jon Halperin ve Mark Mannucci’nin yürütücü yapımcıları arasında bulunduğu dizi, ikinci sezonda yeni bir oyuncu kadrosu ve yeni hikayelerle izleyici karşısına çıkacak. Podcast’ten programından uyarlanan senaryo, podcast’ten bağımsız öğeler de içerecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top