Hesabım
    The Purge Uyarlamasında Başroller Gabriel Chavarria ve Jessica Garza'nın!

    Ünlü "Arınma Gecesi" serisi ekrana uyarlanıyor

    Gabriel Chavarria ve Jessica Garza, USA Network ve Syfy yapımı The Purge dizisinin başrollerine getirildi.

    Beyazperdenin ünlü The Purge serisi, filmlerin yaratıcısı James DeMonaco tarafından ekrana uyarlanıyor. DeMonaco prodüksiyonda Blumhouse Television ve Universal Cable Productions ile iş birliği yapıyor. Uyarlamanın yürütücü yapımcılığını Platinum Dunes ve Sebastien K. Lemercier üstleniyor.

    The Purge serisinin hikayesi, Amerika’da geçen kurgusal bir gece üzerine kurulu. Amerika’da yılda 1 gün Arınma Gecesi düzenlenir ve 12 saatlik süreçte insanları öldürmek serbesttir. Serinin son filmi The Purge: Election Year 2016’da izleyici karşısına çıkmış ve hayranları tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Dizinin hikayesi ise, gelecek film The First Purge ile de bağlantılı olacak.

    Dizide Gabriel Chavarria’yı Miguel rolünde izleyeceğiz. Denizci olarak görev yapan Gabriel, kız kardeşinin gizemli mektubu üzerine Arınma Gecesi’nde kasabaya geri dönmeye çalışacak. Jessica Garza’nın canlandırdığı Penelope ise bir arınma tarikatına bağlı olan ve kendisini tarikat liderine adayan bir karakter.

    Chavarria’yı ekranda East Los High ve Aquarius and Southland; beyazperdede ise War For the Planet of the Apes, Lowriders ve Freedom Writers gibi yapımlarda izledik. Garza ise Six, Modern Family, Pure Genius gibi dizilerde boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top