Hesabım
    DMAX Kanalı Türkiye Yayınına Başlıyor

    Discovery’nin yeni eğlence kanalı Türkiye’de...

    Discovery Networks’ün yeni kanalı DMAX, Türkiye yayınına başlıyor. Erkeklere yönelik içerikler sunan kanal, yaşam tarzı ve eğlence temalarındaki programları izleyicisiyle buluşturacak.

    DMAX kanalı, NTV Spor'un 17 Mart’ta ekran hayatına veda etmesinin ardından bu kanalın yerini alacak. Discovery'nin NTV Spor'u satın almasının ardından gerçekleşen bu değişiklik, 17 Mart Cumartesi saat 22.30’da hayata geçecek. DMAX kanalı, Discovery’nin Türkiye pazarında TLC’den sonra şifresiz yayın yapacak ikinci kanalı olacak.

    Discovery Networks Türkiye Başkanı ve Genel Müdürü Lydia Fairfax, DMAX kanalını Türkiye pazarına tanıtmaktan duydukları heyecanı dile getirirken kanalın zorlu mesleklerden, spor ve arabalara; en iyi senaryolu içerikleri izleyicisine sunacağını belirtti.

    DMAX bünyesinde yayınlanacak yapımlardan bazıları: yayınlandığı tarihten itibaren büyük ses getiren ve kıyamet sonrasını anlatan korku dizisi Fear the Walking Dead; maceraperest ve hayatta kalma uzmanı Ed Stafford ile Kurtuluş Öyküleri; Zor İşler; Altın Peşinde; Ölümcül Av; Tamir Tadilat ve ilgi çekici belgeseller...

    17 Mart Cumartesi günü yayına girecek DMAX, izleyicisine aydınlanma, ilham ve eğlence vaat ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top