Hesabım
    Legion’ın 2. Sezonundan İlk Fragman Paylaşıldı

    3 Nisan’da geri dönen dizinin yeni sezonuna ilk bakış

    FX, sevilen Marvel dizisi Legion’ın ikinci sezonundan ilk fragmanı görücüye çıkardı. Chris Claremont ve Bill Sienkiewicz ikilisinin imzasını taşıyan Marvel Comics çizgi romanından uyarlanan ve X-M​​en evreninde geçen dizi 3 Nisan Salı günü ekranlara geri dönüyor.

    Legion, şizofren olduğunu düşünen David Haller adlı bir adamın, dünyanın en güçlü mutantı olduğunu keşfetme hikayesini ele alıyor. Otuzlu yaşlarına kadar hayatı psikiyatri kliniklerinde geçen David, kendisi gibi hasta teşhisi konulan Syd adında bir kadınla tanışır ve ona aşık olur. Zamanla Syd sayesinde gerçekte kim olduğuyla yüzleşmeye başlar.

    Legion’ın başlıca rollerinde Dan Stevens, Rachel Keller, Jean Smart, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Bill Irwin ve Aubrey Plaza boy gösteriyor. İkinci sezon kadrosunda Homeland’den tanıdığımız Navid Negahban da yer alıyor. Negahban, dizinin en kötücül karakterlerinden biri olan Farouk, diğer adıyla Shadow King, rolünde izleyici karşısına çıkacak.

    Dizinin yürütücü yapımcılığını yaratıcı Noah Hawley’nin yanı sıra John Cameron, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb ve Jim Chory üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top