Hesabım
    Grey’s Anatomy Cephesinde Şoke Edici Gelişme!

    Jessica Capshaw ve Sarah Drew diziye veda ediyor

    Ekranların en uzun soluklu yapımlarından Grey’s Anatomy, iki popüler oyuncusuyla yollarını ayırıyor. 14 sezondur ABC ekranında izleyicisiyle buluşan dizi, yoluna Jessica Capshaw ve Sarah Drew olmadan devam edecek.

    On sezondur kadroda yer alan Jessica Capshaw, Dr. Arizona Robbins rolüyle hafızalara kazındı. Sarah Drew ise dokuz sezon boyunca Dr. April Kepner olarak karşımıza çıkmıştı. Veda kararının, dizinin yapımcıları tarafından, yaratım süreciyle ilgili olarak verildiği açıklandı.

    Dizinin showrunner’ı Krista Vernoff yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Senaristler olarak görevimiz, hikayeleri gitmek istedikleri yere götürmek ve bu bazen, sevdiğimiz karakterlere veda etmek anlamına gelebiliyor. Böylesine yetenekli oyuncularla çalışmak bir zevk ve ayrıcalıktı.” Dizinin yaratıcısı Shonda Rhimes ise karakterlerine veda etmenin hep çok zor olduğunu söyledi ve iki oyuncuya da karakterleri, böylesine sarsıcı performanslarla canlandırdıkları için minnet duyduğunu dile getirdi. Bu sezon, ikilinin dışında diziden ayrılması beklenen devamlı oyuncu yok.

    Grey’s Anatomy henüz 15. sezon onayını almış değil ancak dizinin yıldızı Ellen Pompeo'nun yakın zamanda iki yıllık sözleşmeye imza atması ve reytinglerin sağlam adımlarla devam etmesi, yeni sezon ihtimalini güçlendiriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top