Hesabım
    Vampire Diaries’in Yıldızı Nina Dobrev Ekrana Geri Dönüyor

    CBS komedisi ‘Fam’in başrolü belli oldu

    Televizyonun uzun soluklu yapımlarından Vampire Diaries ile ünlenen Nina Dobrev, ekranlara geri dönüyor. Dobrev, CBS’in pilot bölüm onayı verdiği Fam adlı komedi dizisinin başrolünde yer alacak.

    Corinne Kingsbury’nin senaryosunu yazdığı Fam, üvey kız kardeşi Shannon’ın kendisine taşınmasıyla birlikte hayatı alt üst olan Clem’in hikayesini ele alıyor. Dizinin başkarakteri Clem rolünde Nina Dobrev’i izleyeceğiz; Shannon karakterine ise Odessa Adlon hayat verecek. Fam’in yönetmen koltuğu Scott Ellis’e emanet edildi.

    Fam’in başlıca rollerinde Dobrev ve Adlon’a Brian Stokes Mitchell ve Sheryl Lee Ralph eşlik ediyor.

    Corinne Kingsbury, Kapital Entertainment ve CBS TV Stüdyoları işbirliğinde hayata geçen projenin yürütücü yapımcıları arasında Aaron Kaplan, Dana Honor ve Wendi Trilling var.

    Bulgar kökenli Nina Dobrev, ödüllü dizi The Vampire Diaries’te canlandırdığı Elena karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Dizinin başrolünde yer alan genç aktris, sonrasında beyazperde ağırlıklı bir kariyer inşa etti. Dobrev bu süreçte xXx: Return of Xander Cage, Flatliners, Crashpad, Dog Days, Departures ve Lucky Day gibi filmlerde boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top