Hesabım
    Patrick Melrose: Özel Video ve Prömiyer Tarihi Geldi

    12 Mayıs’ta prömiyer yapıyor

    Benedict Cumberbatch’in başrolünde yer aldığı mini dizi Patrick Melrose, 12 Mayıs Cumartesi günü Showtime ekranlarındaki yerini alacak. Beş bölümlük dizi için yeni bir sneak peek videosu yayınlandı.

    Patrick Melrose, aynı adlı karakterin hayat hikayesini ekrana aktarıyor. Kötü bir çocukluk geçiren Patrick, artık bir yetişkin olarak travmalarıyla yüzleşmeye ve hayatta kalmaya çalışmaktadır. Dizinin senaryosu Edward St. Aubyn’in kaleme aldığı yarı otobiyografik romanlardan uyarlanıyor. Dizinin her bölümü, serinin beş farklı romanından uyarlandı. Senaryo David Nicholls tarafından kaleme alındı.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Cumberbatch’e Jennifer Jason Leigh, Hugo Weaving, Anna Madeley, Blythe Danner, Allison Williams, Pip Torrens, Jessica Raine, Prasanna Puwanarajah, Holliday Grainger, Indira Varma ve Celia Imrie gibi isimler eşlik ediyor.

    Patrick Melrose’un yönetmen koltuğunda Edward Berger var. Yürütücü yapımcı tarafında ise Michael Jackson, Rachael Horovitz Benedict Cumberbatch, Adam Ackland ve Helen Flint görev yapıyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top