Hesabım
    Big Bang Theory: Sheldon’ın Ağabeyiyle Tanışmaya Hazır mısınız?

    Sevilen komedi, Jerry O’Connell’i kadrosuna kattı

    Los Angeles PaleyFest kapsamında düzenlenen The Big Bang Theory panelinde, diziye dair sürpriz bir gelişme açıklandı. Panelde konuşan ekip, Jerry O’Connell’in oyuncu kadrosuna eklendiğini ve Sheldon’ın ağabeyi rolünde hayranların karşısına çıkacağını açıkladı.

    The Big Bang Theory’nin paneline dizinin başlıca rollerindeki Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco ve Kunal Nayyar’ın yanı sıra yapımcılar Chuck Lorre, Steven Molaro, Steve Holland ve Bill Prady katıldı.

    Dizi ekibi, Jerry O’Connell’in müjdesini ilk kez verirken Bill Gatesli bölümle ve Stephen Hawking’le birlikte çalışmak üzerine de konuştular. 11. sezon finaliyle ilgili ketum davranan yapımcılara göre senaryo henüz yazılmamış olsa da Sheldon ve Amy’nin düğünü ve eğlenceli bir bekarlığa veda partisi için beklemeye koyulabiliriz. Panelde ayrıca dizinin Bill Gatesli bölümünden bir klip yayınlandı ve daha önce diziye konuk oyuncu olarak katılan Stephen Hawking ile yaşadıkları anılar anlatıldı.

    Sheldon’ın ağabeyi George’u, The Big Bang Theory’nin devam dizisinde genç oyuncu Montana Jordan canlandırıyor.

    Chuck Lorre ve Bill Prady’nin imzasını taşıyan The Big Bang Theory 11. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top