Hesabım
    Kelly Macdonald BBC Dizisi The Victim'ın Başrolünde!

    The Man in the High Castle'ın senaristi yeni bir diziyle geliyor

    Trainspotting ve Boardwalk Empire gibi ünlü yapımlardan tanıdığımız Kelly Macdonald, BBC ekranlarında izleyici karşısına çıkacak The Victim adlı dizinin başrolüne getirildi. Dram ve gerilim türündeki dizinin yaratıcısı, The Man in the High Castle'ın senaristi olarak tanıdığımız Rob Williams.

    Çekimleri İskoçya’da başlayan The Victim'ın başlıca rollerinde Macdonald’a John Hannah, James Harkness, Jamie Sives, Karla Crome, Ramon Tikaram, Cal MacAninch, Chloe Pirrie ve Isis Hainsworth gibi isimler katılıyor. Macdonald dizide, Edinburgh’da yaşayan ve yıllar önce oğlunu kaybeden bir anne rolünde karşımıza çıkacak. Harkness ise çocuk katili olarak etiketlenen Craig Myers karakterine hayat verecek.

    The Victim, dört bölümden oluşuyor ve kurbanların gözünden İskoçya’nın hukuk sistemine odaklanıyor.

    BBC One dizisinin yönetmen koltuğu Niall MacCormick’a emanet edildi. Yürütücü yapımcı tarafında ise Sarah Brown, Rob Williams, Elizabeth Kilgarriff ve Gaynor Holmes görev yapıyor.

    Üç kez Altın Küre ödülüne de aday gösterilen Emmy ödüllü Kelly Macdonald yakın dönemde ekranda Black Mirror ve Boardwalk Empire gibi ünlü yapımlarda yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top