Hesabım
    HBO Serena Williams Belgeseli için Kolları Sıvadı

    Yıldız sporcunun hayatı beş bölümden oluşan belgesel serisine konu oluyor

    HBO Sports ve IMG şirketleri dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams’ın hayatını ele alan beş bölümlük belgesel dizi için kolları sıvadı. Being Serena adını taşıyan belgesel dizi, 2 Mayıs Çarşamba günü HBO’da ve kanalın tüm dijital platformlarında izleyici karşısına çıkacak.

    Being Serena, dünyanın en ünlü ve başarılı sporcularından biri olan Serena Williams’ın spor kariyerini ve kişisel hayatını izleyiciyle buluşturmayı hedefliyor. Seride Williams’ın hamileliği, doğumu, evliliği ve kortlara geri dönüşü kronolojik olarak ele alınacak.

    HBO’nun böylesine kişisel bir projede Serena Williams ile birlikte çalışmaktan onur duyduğunu belirten HBO Sports’un müdürü Peter Nelson “IMG ile birlikte izleyicilere, Serena Williams’ın kortta ve kort dışındaki hayatını göstermek için sabırsızlanıyoruz” dedi. IMG’nin eş başkanı Mark Shapiro ise Williams’ın tüm hayatını bir kahramanın yolculuğu olarak tanımlarken birlikte çalışmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getirdi.

    Being Serena’nın yürütücü yapımcı kadrosunda Mark Shapiro, Will Staeger, Michael Antinoro, Peter Nelson ve Rick Bernstein bulunuyor. Bentley Weiner ise idari yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top