Hesabım
    Alex Gibney İmzalı Tiger Woods Belgeseli Geliyor

    Ünlü sporcunun hayatı belgesel serisine konu oluyor

    Ünlü golfçü Tiger Woods’un yaşamı, televizyonda yayınlanacak bir belgesel serisine konu oluyor. Projenin başında, belgeselleriyle ses getiren Oscar ödüllü yapımcı ve yönetmen Alex Gibney var.

    Amerika’nın en efsanevi sporcularından biri olan Tiger Woods, televizyon ekranlarında yayınlanacak bir belgesel diziyle izleyici karşısına çıkacak. Alex Gibney ve yapım şirketi Jigsaw Productions’ın imzasını taşıyan yapım, Jeff Benedict ve Armen Keteyian’ın yazdığı Woods biyografisinden uyarlanacak.

    Tiger Woods belgeseli, ünlü sporcuyu çocukluk yıllarından itibaren takip etmeye başlayarak aile ve spor hayatını mercek altına alacak. Dizi, kitabın yazarlarının 400’den fazla röportajına ve derin araştırmalarına dayanıyor. Kitabın yazarları Benedict ve Keteyian, Gibney ile birlikte yürütücü yapımcı koltuğunda yer alıyor.

    Taxi to the Dark Side ile Oscar, Going Clear: Scientology belgeseliyle ise Emmy Ödülü kazanan ünlü belgeselci Alex Gibney, ekranda Death Row Stories, The Looming Tower ve Dirty Money gibi yapımlara imza attı. Gibney ayrıca bir diğer yıldız sporcu Lance Armstrong’un hayatını ele aldığı The Armstrong Lie belgeseliyle de gündem yaratmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top