Hesabım
    The Crown’ın Yeni Prens Philip’i Tobias Menzies Oldu

    Bayrağı Matt Smith’ten devralıyor

    The Crown’ın yeni Prens Philip’i sonunda belli oldu. Üçüncü sezon hazırlıklarını sürdüren dizide, şimdiye kadar Matt Smith’i izlediğimiz Philip karakterini artık Tobias Menzies canlandıracak.

    The Crown’daki başrol değişiklikleri, üçüncü sezonun yıllar sonraki bir zaman diliminde geçecek olmasından kaynaklanıyor. Yapımcıların Claire Foy ve Matt Smith’i yaşlandırmak yerine daha olgun oyuncularla yola devam etme kararı bir hayli ses getirmişti. Geçtiğimiz dönemde Kraliçe II. Elizabeth rolüne Olivia Colman’ın getirildiği de kesinleşmişti.

    Ödüllü The Audience oyunundan uyarlanan The Crown, Kraliçe II. Elizabeth’in hükümdarlığında yaşanan olayları ekrana taşıyor. Netflix’in popüler orijinal içeriklerinden biri olan dizi, üçüncü sezonunda 1960’larda geçecek ve yirminci yüzyılın ikinci yarısını şekillendiren siyasi ve küresel olayları ele alacak.

    Dizinin yaratıcısı Peter Morgan, üçüncü sezonda da senarist koltuğunda yer almaya devam ediyor. Dizinin yönetmenliğini Stephen Daldry üstlenirken yürütücü yapımcı tarafında yönetmene Robert Fox, Andy Harries, Suzanne Mackie, Philip Martin, Peter Morgan, Tanya Seghatchian ve Matthew Byam Shaw gibi isimler eşlik ediyor.

    Tobias Menzies yakın zamanda Rome, Outlander ve The Terror gibi dizilerin oyuncu kadrosunda yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top