Hesabım
    The CW, 10 Dizisine Yeni Sezon Onayı Verdi!

    Yeni sezon onayı alan diziler arasında “Riverdale” ve “Jane the Virgin” var.

    The CW kanalı 2018-2019 yayın sezonuna hazır. Kanal, 10 dizisine yeni sezon onayı vererek gelecek sene izleyeceğimiz dizileri belirledi.

    Yenilenen diziler, Stephen Amell’in başrolünde olduğu “Arrow” (7. Sezon), Rachel Bloom’lu Altın Küre ödüllü "Crazy Ex-Girlfriend" (4. Sezon), kanalın süper kahraman ekibi “Legends of Tomorrow” (4. Sezon), hızlı kahramanımız “The Flash” (5. Sezon), Altın Küre ödüllü “Jane the Virgin” (5. Sezon), gençlik dizisi “Riverdale” (3. Sezon), uçan kızımız “Supergirl” (4. Sezon), yıllardır severek izlenen “Supernatural” (14. Sezon) oldu. Bu dizilere ek olarak ilk sezonlarını izlediğimiz “Black Lightning” ve “Dynasty” de ikinci sezonlarıyla geri dönecek.

    “Life Sentence”, “Valor”, “iZombie” ve “The 100” dizileri ise henüz yenilenenler kervanına katılmadı. Kanal bu dizilerin kaderine önümüzdeki ay karar verecek.

    Yenilenen diziler arasından “Jane the Virgin” son sezonuyla ekranlara dönecek. Dizinin yıldızı Gina Rodriguez, geçtiğimiz ay dizinin 5. sezonunun ardından sona ereceğini açıklamıştı ancak henüz kanaldan resmi bir açıklama gelmedi. Altın Küre ödüllü “Crazy Ex-Girlfriend” dizisinin de gelecek sene sona ereceği söylentileri dolaşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top