Hesabım
    ‘Roseanne’ Prömiyer Bölümüyle İzlenme Rekoru Kırdı

    Reyting rakamlarıyla ABC’nin yüzünü güldürdü

    21 yıllık bir aranın ardından ekranlara geri dönen Roseanne, prömiyer bölümüyle izlenme rekoru kırdı.

    ABD izlenme verilerini açıklayan Nielsen’ın verilerine göre, Roseanne’nin prömiyer bölümü, üç günün sonunda, total izleyicide tüm zamanların en çok izlenen yapımı oldu. Dizinin ilk bölümü tam tamına 6.6 milyon izleyiciyi ekran başına çekerken How to Get Away With Murder’ın elindeki 5.9 milyon rekoru da kırılmış oldu. Roseanne'nin izlenme sayısı üç günün sonunda ise 25 milyon seyirciye ulaştı.

    18-49 grupta 7.3 oranında reyting elde eden dizi, 2015’te yayınlanan Big Bang Theory prömiyer bölümünün ardından en çok izlenen komedi dizisi prömiyeri oldu.

    1997 yılında ABC ekrana veda eden komedi klasiği Roseanne, geçtiğimiz hafta 21 yıllık bir vedanın ardından tekrar aynı kanalda izleyici karşısına çıkmıştı. Gündeme bomba gibi düşen dizi, prömiyerinin üç gün sonrasında ikinci sezon onayını alarak ulaşılması zor bir başarıya imza atmıştı.

    Dizinin yeni sezonunda, Roseanne BarrJohn Goodman, Laurie Metcalf, Alicia Goranson, Sara Gilbert ve Michael Fishman gibi büyük yıldızlar orijinal serideki rolleriyle karşımıza çıkarken oyuncu kadrosuna yeni katılan isimler Emma Kenney, Ames McNamara ve Jayden Rey olmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top