Hesabım
    Jennifer Lopez’li Shades of Blue’nun Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Final sezonuyla Haziran’da geri dönüyor

    Jennifer Lopez ve Ray Liotta’yı başrollerde buluşturan Shades of Blue, 17 Haziran’da final sezonuyla izleyici karşısına çıkacak.

    Brooklynli Dedektif Harlee Santos (Jennifer Lopez)’un hikayesini takip eden dizi​​, karizmatik polisin, ekibi ve müdürü Matt Wozniak (Ray Liotta) ile birlikte atıldığı davaları konu ediniyor. Shades of Blue’nun on bölümden oluşan üçüncü sezonu, Jennifer Lopez’in canlandırdığı karakterin çözülüşüne ev sahipliği yapacak.

    Shades of Blue’nun oyuncu kadrosunda Drea de Matteo, Dayo Okeniyi, Vincent Laresca, Hampton Fluker ve Sarah Jeffery gibi isimler var. Nick Wechsler ise bu sezon görünecek konuk oyuncular arasında.

    Shades of Blue geçen sezon 7 milyon izleyiciyi ekran başına çekerken 18-49 yaş grubunda 1.4 reyting elde etmeyi başardı.

    Dizinin showrunner koltuğunda Jack Orman yer alıyor. Yürütücü yapımcı tarafında ise Orman’a Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina, Ryan Seacrest ve Nina Wass eşlik ediyor. Dizinin prodüksiyonunu Universal Television, Nuyorican Productions, EGTV, Ryan Seacrest Productions ve Jack Orman Productions yürütüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top