Hesabım
    The Affair’ın 4. Sezonundan Teaser Yayınlandı

    Showtime dizisi 17 Haziran’da prömiyer yapıyor

    Showtime ekranlarında izleyiciyle buluşan The Affair’ın dördüncü sezonundan teaser video ve afiş paylaşıldı. Altın Küre ödüllü dizi 17 Haziran’da ekranlara geri dönüyor.

    The Affair, ​​iki evliliğin sonlanmasına neden olan bir ilişkiyi mercek altına alıyor. Ancak sonrasında işlenen bir suç, karakterleri yeniden bir araya getiriyor. Dördüncü sezonda Noah, Helen, Alison ve Cole’u adım adım birbirlerinden ve başladıkları yerden uzaklaşırken göreceğiz. Her karakter yeni bir ilişkiye adım atacak ve geçmişi arkasında bırakmaya çalışacak.

    The Affair, başrollerinde Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney ve Joshua Jackson’a yer veriyor. Dördüncü sezona katılan yeni yüzler arasında Sanaa Lathan var. Lathan, Noah’ın okul müdürü Janelle rolünde izleyici karşısına çıkacak. Ramon Rodriguez ise Alison’ın yeni sevgilisi Ben rolünü üstleniyor. Diğer konuk oyuncular arasında Russell Hornsby, Christopher Meyer, Amy Irving ve Phoebe Tonkin gibi isimler var.

    Dizi, ödüllü senarist ve yapımcı Sarah Treem ve Hagai Levi’nin imzasıyla ekrana taşınıyor. Treem ayrıca showrunner olarak da görev yapıyor.

    The Affair 17 Haziran Pazar günü dördüncü sezonunun prömiyerini yapacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top