Hesabım
    Netflix ‘The Alienist’e Özel Video ve Türkçe Afiş Paylaştı

    19 Nisan’da Netflix üyeleriyle buluşacak

    Netflix, Türkiye’de Ruh Avcısı adıyla gösterime girecek yeni dizisi The Alienist için özel bir video ve Türkçe afiş paylaştı.

    Dizi için yapılan özel videoda, başrollerdeki Daniel Brühl, Dakota Fanning ve Luke Evans görünüyor. Ünlü oyuncular, dizide canlandırdıkları karakterler ve dizinin hikayesinin geçtiği 19. yüzyıl normları üzerine konuşuyorlar.

    1800’lü yıllarda New York’ta geçen Ruh Avcısı, Daniel Brühl’ün canlandırdığı Laszlo Kreizler'ın hikayesini ele alıyor.

    Yeni olduğu kadar tartışmalı da bir saha olan ruh hastalıklarını iyileştirme alanında çalışan Dr. Laszlo Kreizler, yetenekli bir “ruh avcısı”dır. Kreizler’in yeni görevi ise genç oğlanların peşine düşen bir seri katilin izini sürmektir. Bu zorlu davada polis komiseri Theodore Roosevelt, gazetede çizimler yapan John Moore, kentin ilk kadın polis dedektifi olmaya çalışan Sara Howard ile birlikte hareket edecektir.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Brian Geraghty, Douglas Smith, Matthew Shear, Matt Lintz, Robert Ray Wisdom ve Q'orianka Kilcher gibi isimler yer alıyor.

    Psikolojik gerilim türündeki Ruh Avcısı, Caleb Carr'ın ödüllü kitabından uyarlandı. Dizi, 19 Nisan'da Fransa ve Amerika dışında tüm dünyada aynı anda Netflix'te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top