Hesabım
    Ryan Murphy 'American Horror Story'nin 8. Sezonuyla İlgili Konuştu!

    Sekizinci sezona dair yeni detaylar gün yüzüne çıktı

    Ryan Murphy’nin açıklamalarına göre American Horror Story’nin yeni sezon hikayesi, günümüzün 18 ay sonrasında geçecek.Murphy ayrıca yapımcılarla görüştüğü geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Joan Collins’in sekizinci sezon kadrosuna eklendiğini resmi olarak duyurdu.

    Emmy öncesi düzenlenen bir etkinlikte konuşan Murphy’nin yeni sezona dair duyurduğu detaylardan bir diğeri Evan Peters’ın komik bir saç tasarımcısını canlandıracağı oldu. Joan Collins’i onun büyükannesi rolünde izleyeceğiz. Anjelica Huston’ın yeni sezona dahil olduğu söylentileri sorulduğunda ise görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

    Murphy ayrıca dizinin yeni sezonunun American Horror Story: Cult’a benzemeyeceğini de açıkladı. Buna göre sekizinci sezonun hikayesi, gerçeklikten uzaklaşarak daha fantastik bir yapıda ilerleyecek; Asylum ve Coven sezonlarındaki tonda devam edecek.

    Ryan Murphy sekizinci sezonun ismiyle ya da konusuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınsa da yeni sezonun American Horror Story: Radioactive adını taşıması bekleniyor. Yeni bölümlerin çekimleri Haziran’ın ortasında başlıyor.

    American Horror Story’nin resmileşen sekizinci sezon kadrosunda şimdilik dizinin emektar oyuncuları Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates ve yeni yüzü Joan Collins var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top