Hesabım
    Star Trek: Discovery 2. Sezon Kadrosuna Anson Mount’u Kattı

    Kilit karakterlerden birini canlandıracak

    Star Trek: Discovery ikinci sezonunda Anson Mount’u kadrosuna katıyor. Mount dizinin yeni sezonunda, Star Trek evreninin ünlü karakterlerinden biri olan Kaptan Christopher Pike’a hayat verecek.

    İlk olarak orijinal Star Trek serisinde boy gösteren Kaptan Pike karakteri, Kaptan James T. Kirk’ün öncesinde gemiyi idare eden isimdi. 1966 yapımı Star Trek pilot bölümünde karaktere Jeffrey Hunter hayat verdi. Sonraki bölümde ise Sean Kenney tarafından canlandırıldı. Karakter, Star Trek ve Star Trek Into Darkness filmlerinde ise Bruce Greenwood’a emanet edilmişti.

    Star Trek: Discovery’nin ikinci sezonunun prodüksiyonu bu ay sonunda başlıyor. İkinci sezonun prömiyer tarihi ise henüz açıklanmadı. Yeni sezonun hikayesi sır gibi saklanırken showrunner Aaron Harberts’ın yaptığı “İkinci sezon savaş sezonu değil. Bilim ve inancı karşı karşıya getirecek temalar üzerinde çalışıyoruz. Hikaye, Star Trek: The Original Series’in dokuz yıl öncesinde geçecek ve orijinal seriye göndermek istediğimiz atıflar var” açıklaması birtakım ipuçlarını içermişti.

    Anson Mount son dönemde ekranda Marvel’s Inhumans dizisinde rol aldı ve Black Bolt karakterine hayat verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top