Hesabım
    30 Rock Geri mi Dönüyor?

    Emmy ödüllü komedi yeniden izleyiciyle buluşabilir

    Jane Krakowski’nin son açıklamalarına bakılırsa 30 Rock ekranlara geri dönmeye çok yakın. Hit komedi dizisinin başrollerinden biri olan Krakowski, devam dizisi için oyuncu kadrosuyla tekrar görüşülmeye başlandı.

    Dizinin başkarakterlerinden birini canlandıran Jane Krakowski, 30 Rock’ı kariyerlerinin en iyi tecrübesi olarak tanımlarken karakteri Jenna Maroney’nin finalden sonraki yıllarda neler yaptığını görmeyi çok istediğini dile getirdi.

    Yedi sezon boyunca NBC’de izleyici karşısına çıkan Emmy ödüllü 30 Rock, ünlü komedyen, oyuncu ve senarist Tina Fey’in kendi Saturday Night Live deneyimlerinden esinle hayata geçirdiği bir yapımdı. 30 Rock, NBC’de yayınlanan canlı bir komedi serisinin kamera arkasında yaşananları ekrana taşımış ve üç tanesi en iyi komedi dizisi kategorisinde olmak üzere toplamda altı farklı Emmy Ödülü kazanmıştı.

    NBC Entertainment’ın genel başkanı Bob Greenblatt’in verdiği devam kararında Will & Grace’in devam dizisinin yakaladığı başarının etkili olduğu vurgulanıyor. Bob Greenblatt geçtiğimiz dönemde popüler NBC dizileri The Office ve The West Wing’in de yeniden ekranlara dönebileceği yönünde sinyaller vermişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top