Hesabım
    Picnic at Hanging Rock’tan Fragman Geldi

    Amazon dizisinin prömiyer tarihi de açıklandı

    Amazon’un yeni uyarlama dizisi Picnic at Hanging Rock için yeni bir fragman yayınlandı. Joan Lindsay’in aynı adlı ünlü romanından uyarlanan altı bölümlük dizinin tüm bölümleri 25 Mayıs’ta Amazon Prime Video’da prömiyer yapacak.

    Beyazperdeye de uyarlanan Picnic at Hanging Rock’ın başrolünde Game of Thrones ve The Hunger Games’ten tanıdığımız Natalie Dormer yer alıyor.

    Avustralya kırsalındaki yatılı kızlar okulunda geçen Picnic at Hanging Rock, bir öğretmen ve üç öğrencisinin pikniğe gittikleri esnada ortadan kaybolmalarını konu ediniyor. 20. yüzyılın başlarında geçen hikayede, bu gizemli olayın çevrelerindeki insanlar ve öğrenciler üzerinde bıraktığı etkiler ve soruşturma süreci işleniyor.

    Natalie Dormer’ın öğretmen Hester Appleyard’a hayat verdiği dizinin başlıca rollerinde Samara Weaving, Madeleine Madden, Lily Sullivan var. Oyuncu kadrosu Lola Bessis, Yael Stone, Anna McGahan, Sibylla Budd, Ruby Rees ve Inez Curro gibi isimlerden kurulu. Dizinin senaryosu ise Beatrix Christian ve Alice Addison’ın imzasını taşıyor.

    İlk gösterimini Berlin Film Festivali’nde gerçekleştiren dizi, önümüzdeki günlerde Tribeca’da da izleyiciyle buluşacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top