Hesabım
    Marvel's Jessica Jones 3. Sezon Onayını Aldı

    Bir sezon daha Netflix'te izleyiciyle buluşacak

    Netflix, sevilen Marvel serisi Jessica Jones’un üçüncü sezonuna yeşil ışık yaktı. Dizi geçtiğimiz Mart ayında ikinci sezon prömiyerini yapmıştı.

    Krysten Ritter’ın başkarakter Jessica Jones’a hayat verdiği dizi, ünlü Marvel dedektifinin karanlık New York City sokaklarında yaşadıklarını konu ediniyor. İkinci sezonda Kilgrave’in ölümünün ardından yeni bir sayfa açan Jessica, artık şehirde süper güçleriyle nam salmış bir katildir. Yeni atıldığı dava ise geçmiş defterleri açıp gerçekte kim olduğuyla yüzleşmesini sağlar.

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününde prömiyer yapan dizinin ikinci sezonunun tamamı kadın yönetmenler tarafından yönetildi. Bu sezon dizinin başlıca rollerinde Ritter’ın yanı sıra Trish Walker rolünde Rachael Taylor, Jeri Hogarth rolünde Carrie-Anne Moss, Malcolm Ducasse rolünde ise Eka Darville yer aldı.

    Jessica Jones, Daredevil’in ardından Marvel ve Netflix iş birliğiyle ekrana taşınan ikinci dizi olmuş; onun ardından ise Luke Cage, Iron Fist ve The Punisher gelmişti.

    Melissa Rosenberg’in dizi sorumlusu olarak yer aldığı yapımda yürütücü yapımcı olarak Jeph Loeb ve Jim Chory var. Dizinin prodüksiyonu ise Marvel Television ve ABC Studios tarafından yürütülüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top