Hesabım
    FX Dizisi ‘Pose’un Prömiyer Tarihi ve Fragmanı Geldi

    Müzikal diziye ilk bakış

    FX’in ses getiren yeni müzikal dizisi Pose’un ilk fragmanı yayınlandı. FX ayrıca dizinin 3 Haziran’da prömiyer yapacağını da açıkladı.

    Evan Peters ve Kate Mara’nın başrollerinde yer aldığı Pose, 1980’li yılların New York’unda geçiyor ve iki oyuncunun canlandırdığı Stan ve Patty karakterinin şehrin entrika ve ihtişam dolu dünyasına atılma sürecini işliyor. Pose, 80’lerdeki New York cemiyetinin yaşam tarzını dans, eğlence ve lüks gibi kavramlarını da ele alarak ekrana taşıyacak.

    Pose’un altı aylık bir arayışın ardından, çoğunluğu trans oyunculardan oluşan bir oyuncu kadrosu oluşturmuş ve bu anlamda dizi tarihinde bir ilke imza atmıştı. Dizinin oyuncu kadrosu James Van Der Beek, Mj Rodriguez, Dominique Jackson, Indya Moore, Hailie Sahar, Angelica Ross, Billy Porter, Charlayne Woodard, Ryan Jamaal Swain ve Dyllon Burnside gibi isimlerden kurulu.

    Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Steven Canals’ın yarattığı dizinin yürütücü yapımcılığını Murphy, Falchuk, Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall ve Sherry Marsh üstleniyor. Dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top