Hesabım
    ‘Kocaman Ailem’ Yakında Atv’de Başlıyor

    Yeni bir aile dizisi daha ekranlardaki yerini alıyor

    Atv’nin yeni aile dizisi Kocaman Ailem, izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

    Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kocaman Ailem’in ilk okuma provaları başladı.

    Mia Yapım ve Banu Akdeniz’in yapımcılığında ekrana taşınan dizi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyicinin gönlünde taht kurmayı hedefliyor.  

    Kocaman Ailem konu olarak fabrika sahibi Hulusi’nin hikayesini ele alıyor. Hulusi’nin hayatı, geçirdiği bir kaza sonucu alt üst olur. Ölüme ramak kala hayata yeniden tutunan Hulusi, geçmişte işlediği hataları telafi etmeye karar verir ve geçmişte kaplerini kırdığı üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir’i görevlendirir. Ancak Hulusi'nin bu üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle işler iyice karışır.

    Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Buse Arslan Akdeniz, Zeynep Gülmez, Berkay Tulumbacı, Özlem Türkad, Necmi Yapıcı, Cihan Kurtaran, Zuhal Yalçın, Gülçin Hatıhan, Erman Okay ve Çiğdem Aygün gibi isimler yer alıyor.

    Kocaman Ailem’in senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce kaleme alırken yönetmen koltuğunda Hakan İnan var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top