Hesabım
    La Casa De Papel 3. Sezon Onayını Aldı

    Haberi Netflix Türkiye hesabı duyurdu

    Netflix’te izleyici karşısına çıkan İspanya yapımı soygun dizisi La casa de papel, üçüncü sezon onayını almayı başardı. Haber Netflix Türkiye hesabından yayınlanan özel bir videoyla duyuruldu. Üçüncü sezonla ilgili resmi tek bilgi ise 2019’da izleyici karşısına çıkacağı.

    Netflix’in İngilizce olmayan dizileri arasında en çok izlenen yapım olmayı başaran La casa de papel, İspanya Kraliyet Darphanesi’nde gerçekleşen sıradışı bir soygunu konu ediniyor.

    Profesör adındaki gizemli bir adamın kurduğu "Çernobil Planı" adlı katmanlı ve zorlu soygun planı için, takma adları Tokyo, Nairobi, Rio, Berlin, Helsinki, Oslo, Denver ve Moskova olan sekiz soyguncu bir araya gelir. Her biri farklı becerilere sahip ancak kaybedecek hiçbir şeyleri olmayan bu sekiz kişilik ekip, tarihin en büyük soygununu gerçekleştirmek için maceraya atılır.

    İlk iki sezonu Netflix platformunda izleyici karşısına çıkmaya devam eden dizi Álex Pina imzasıyla ekrana taşınıyor. Dizinin senaryosunu Esther Martínez Lobato, Álex Pina, Javier Gómez Santander, Pablo Roa, Fernando Sancristóval, Esther Morales ve David Barrocal kaleme alıyor.

    La casa de papel’in başlıca rollerindeki sekiz soyguncuya Úrsula Corberó (Tokyo), Paco Tous (Moskova), Pedro Alonso (Berlin), Alba Flores (Naioribi), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Darko Peric (Helsinki) ve Roberto García Ruiz (Oslo) hayat veriyor. Profesör rolünde ise Álvaro Morte’yi izliyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top