Hesabım
    Claire Danes ‘Homeland’de Sona Gelindiğini Açıkladı

    Uzun soluklu dizide yolun sonu göründü

    Claire Danes, başrolünde yer aldığı Homeland’in sekizinci sezonun ardından final yapacağını açıkladı.

    Sirius XM adlı şova katılan Danes, dizinin sekizinci sezonla final yapıp yapmayacağının sorulması üzerine “evet, tam olarak bu” diye cevap verdi. Danes ayrıca, hamile olduğunu açıklarken bunun ilk hamileliğinde olduğu gibi diziyi etkilemeyeceğini söyledi.

    7. ve 8. sezon onaylarını birlikte alan Homeland’in sekizinci sezon çekimlerinin yıl sonunda başlaması planlanıyor. Showtime’da izleyiciyle buluşan ve kanalın kararıyla sona erdiği belirtilen dizinin 2019’da sona ereceği uzun süredir kulaktan kulağa yayılan bir söylentiydi. Kanalın henüz final haberleriyle ilgili resmi bir açıklama yapmadığını da belirtelim.

    Homeland’in yedinci sezonunda, tüm istihbarat ekibini tutuklatan Başkan Keane, otokrasi yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başkan Keane, tarafına yapılan bir suikast girişiminin ardından, hiçbir suçlama yöneltmeden Saul Berenson da dahil 200 kişilik istihbarat ekibini tutuklatıyor. Beyaz Saray günleri sonan eren Carrie ise kız kardeşi Maggie’nin yanına taşınıyor. Ancak bu kez istihbarat ekibinin serbest bırakılması için mücadele veren Carrie, CIA’ye katılıyor ve hayal bile edemeyeceği büyüklükte bir tehlikeye atılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top