Hesabım
    Netflix Dizisi Seven Seconds’ın 2. Sezonu Olmayacak

    Suç dizisi ekrana veda ediyor

    Netflix’in Şubat ayında prömiyer yapan suç dizisi Seven Seconds ikinci sezon onayını alamadı.

    Seven Seconds, The Killing‘in Amerikan versiyonunun yaratıcısı olan Veena Sud’un imzasıyla ekrana taşınmıştı. Yuri Bykov’un The Major adlı filminden uyarlanan projede Sud, senarist ve yürütücü yapımcı olarak da yer almıştı.

    Başrolünde iki Emmy ödüllü aktris Regina King’e yer veren Seven Seconds, Afro Amerikan bir gencin beyaz bir polis yüzünden yaralanması sonrasında yaşananları ekrana aktarıyor. Afro Amerikan vatandaşlar ve Kafkas polis arasında tırmanan ırksal gerilim, olayın örtbas edilmeye çalışılmasıyla Jersey City’nin büyük bir kısmını etkisi altına alıyor.

    Seven Seconds’ın oyuncu kadrosunda Regina King’in yanı sıra Clare-Hope Ashitey, Russell Hornsby, Beau Knapp, Michael Mosley, David Lyons, Raul Castillo, Zackary Momoh, Nadia Alexander, Coley Speaks, Patrick Murney ve Michelle Veintimilla gibi oyuncular boy gösteriyor.   

    On bölümden oluşan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Veena Sud, Gavin O'Connor, Lawrence Bender, Kevin Kelly Brown, Alex Reznik ve Dan Nowak gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top