Hesabım
    Deadpool’un Senaristleri Ekrana Transfer Oldu

    Aksiyon komedi türündeki ‘Wayne’in detayları geldi

    Deadpool serisinin senarist ve yapımcıları Rhett Reese ve Paul Wernick, yapımcılığını üstlendikleri Wayne adlı dizi için kolları sıvadı. Tıpkı Deadpool gibi komedi ve aksiyon türlerini bir arada buluşturan dizi, YouTube’un yeni dijital içerik platformunda izleyiciyle buluşacak.

    Wayne’in başrollerini genç oyuncular Mark McKenna ve Ciara Bravo paylaşıyor. On bölümden oluşan ve 2018’de YouTube Red platformunda prömiyer yapmaya hazırlanan dizinin senaristi ve yaratıcısı ise Shawn Simmons.

    Dizi 15 yaşındaki Wayne’in, babasının anısına çıktığı yolculuğun hikayesini ele alıyor. Wayne babasının çalınan klasik arabasını bulmak için, sevgilisi Del ile birlikte maceralı bir bisiklet yolculuğuna çıkar.

    Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Reese, Wernick, Greg Coolidge ve Kirk Ward yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Iain B. MacDonald görev yapıyor. 

    YouTube Red merakla beklenen bir diğer dizisi Cobra Kai’nin prömiyerini 2 Mayıs’ta yapacak. Platform şimdilik Avustralya, İngiltere, Yeni Zelanda, Kore ve Meksika’da faaliyet gösteriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top