Hesabım
    Netflix ‘Tales of the City’i Uyarlıyor; Ellen Page Kadroda

    Armistead Maupin’in eseri yeniden uyarlanıyor

    Netflix, Armistead Maupin imzalı Tales of the City romanlarını ekrana uyarlamaya hazırlanıyor. On bölümden oluşan mini dizinin prodüksiyonuna yıl sonunda başlanıyor.

    2019’da prömiyer yapması planlanan Tales of the City’nin başrollerinde eski serinin başrolleri Laura Linney ve Olympia Dukakis yer alacak. Orijinal dizideki bir diğer isim olan Barbara Garrick’i de yeniden Halcyon Day rolünde izleyeceğiz. Ellen Page ise Laura Linney’nin karakterinin kızına hayat verecek.

    Armistead Maupin romanlarından uyarlanan dizide Mary Ann (Linney) kariyeri için evi terk ettikten yirmi yıl sonra evine, kızı Shawna (Page) ile eski kocası Brian’ın yanına geri döner. Mary Ann kısa sürede Anna Madrigal (Dukakis) ve mahalle sakinlerinin doğasına yeniden uyum sağlayacaktır.

    Maupin’in Tales of the City serisi dokuz romandan oluşuyor ve bunlardan üçü başrollerinde Linney ve Dukakis’in yer aldığı mini dizi olarak izleyici karşısına çıktı. Tales of the City, More Tales of the City ve Further Tales of the City adını taşıyan diziler sırasıyla 1993, 1998 ve 2001 yıllarında yayınlandı.

    Yeni uyarlamanın senarist ve showrunner koltuğunda Lauren Morelli (Orange Is the New Black) var. Yürütücü yapımcı kadrosu ise Armistead Maupin, Alan Poul ve Laura Linney’den oluşuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top