Hesabım
    Mad About You Uyarlaması Gerçekleşiyor; Showrunner Belli Oldu

    Senaryo koltuğu için Peter Tolan ile anlaşıldı

    Mad About You’nun yeniden ekranlara döneceği kesinleşti. Orijinal dizideki gibi Paul Reiser ve Helen Hunt’ın başrollerini paylaşacağı devam dizisinin showrunner koltuğu için Peter Tolan ile anlaşıldı. Sony Pictures TV’nin hayata geçirdiği projenin çeşitli televizyon kanallarına sunulduğu açıklandı.

    Murphy Brown ve Home Improvement gibi devam dizilerinde imzası bulunan Tolan, Mad About You’nun orijinal kadrosunda yer almamıştı. Orijinal Mad About You, Paul Reiser ve Danny Jacobson tarafından ekrana taşınmıştı. Yeni seride Danny Jacobson’ın da danışman sıfatıyla yer alması bekleniyor.

    İlk dizide yaşananların yirmi yıl sonrasında geçecek olan devam dizisi, başkarakterler Paul ve Jamie’nin 17 yaşındaki kızları Mabel’ı üniversiteye gönderdikten sonra boşluğa düşmelerini ve yaşadıkları eğlenceli anları ekrana taşıyacak.

    Tolan’ın ekranda Rescue Me ve The Job gibi komedi dizilerinde imzası bulunuyor. Yürütücü yapımcı olarak görev yaptığı yapımlar arasında ise The Larry Sanders Show ve Outsiders var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top