Hesabım
    Starz Dizisi 'Power’ın 5. Sezon Fragmanı Geldi

    Beşinci sezona ilk bakış

    Starz’ın popüler suç dizisi Power, beşinci sezonundan ilk fragmanıyla izleyici karşısına çıktı. 50 Cent’in de yapımcıları arasında olduğu dizi, beşinci sezon prömiyerini 1 Temmuz’da gerçekleştirecek.

    Power, Manhattan’ın yeraltı dünyasında yaşananları ekrana taşıyor. Lüks ve şaaşa dolu bir dünyada geçen hikaye, bölgedeki uluslararası uyuşturucu ticaretini gözler önüne seriyor. Hikaye, varlıklı bir gece kulübü işletmecisi olan James "Ghost" St. Patrick’in ikili yaşamını merkezine alıyor. Power’ın beşinci sezonunda James “Ghost” St. Patrick, eski partneri Tommy Egan ile tekrar bir araya gelecek ve en büyük düşmanı Kanan Stark’la yüzleşecek.

    Power, geçtiğimiz haftalarda erken bir şekilde altıncı sezon onayını almıştı. Altıncı sezonunun prömiyer bölümünü, dizinin yürütücü yapımcısı olan ünlü yıldız Curtis “50 Cent” Jackson yönetecek. Dizinin yaratıcısı Courtney A. Kemp ise showrunner koltuğunda yer almaya devam edecek.

    Kanalın en çok izlenen dizisi olan yapımın oyuncu kadrosunda başlıca rolleri Omari Hardwick, Joseph Sikora, Tommy Egan, Naturi Naughton ve Lela Loren paylaşıyor.

    Courtney A. Kemp’in imzasıyla ekrana taşınan dizinin yürütücü yapımcıları arasında Curtis “50 Cent” Jackson, Mark Canton, Randall Emmett ve Gary Lennon var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top