Hesabım
    'Life Sentence' ve 'Valor' Ekrana Veda Ediyor

    The CW dizilerine ikinci sezon onayı yok

    The CW, ilk sezonlarıyla izleyici karşısına çıkan Life Sentence ve Valor dizilerini bitirme kararı aldı.

    Sonbaharda prömiyer yapan askeri dizi Valor, başrollerinde Christina Ochoa, Matt Barr, Charlie Barnett, Corbin Reid gibi isimleri buluşturdu ve ABD ordusuna bağlı özel bir birimde, helikopter pilotlarının yaşadıklarını konu edindi. Yerli ya da uluslararası, birbirinden zorlu görevlere atılan askerlerin ordu disiplini ve insani isteklerden doğan çatışmasını ekrana taşıdı.

    CBS Televizyon Stüdyoları ve Warner Bros. Television tarafından ekrana taşınan dizi, toplamda 958 bin izleyiciyi ekrana çekerken 18-49 arası yetişkin grupta 0.21 oranında reyting topladı.

    Lucy Hale’in başrolünde yer aldığı, bir diğer The CW dizisi Life Sentence da ikinci sezon onayını alamadı. Hale, haberi Twitter’da yaptığı duygusal bir paylaşımla duyurdu.  

    Life Sentence, kanser tedavisi gördükten sonra, hiç şans verilmemesine rağmen iyileşen Stella Abbott’un, hastalığı süresince kendisinden saklanan gerçekleri keşfetmesini konu ediniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Elliot Knight, Dylan Walsh, Gillian Vigman, Brooke Lyons, Carlos PenaVega ve Jayson Blair gibi isimler var.

    Life Sentence reytinglerde 0.15’e ulaşırken ortalama 500 bin izleyiciyi ekran başına çekti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top