Hesabım
    Outlander’a İki Sezon Onayı Birden!

    Dördüncü sezon Kasım’da geri dönüyor

    İki sezon onayı birden alan Outlander, beşinci ve altıncı sezonuyla ekranlardaki yerini koruyacak. Çekimleri halen daha süren dördüncü sezon ise önümüzdeki Kasım ayında prömiyer yapacak.

    İskoçya’da çekilen Starz dizisinin beşinci ve altıncı sezonu 12’şer bölümden oluşacak. Müjdeli haberi veren kanal müdürü Chris Albrecht, Claire ve Jamie’nin maceralarına iki sezon daha devam edeceğini; dizinin ise Amerikan tarihinin derinliklerine dalmayı sürdüreceğini söyledi.

    Outlander’ın yeni sezonu 13 bölümden oluşuyor ve Diana Gabaldon’ın imzasını taşıyan, çok satan Outlander serisinden uyarlanıyor. Dördüncü sezon, sekiz romandan oluşan serinin dördüncü kitabı "Drums of Autumn"dan ekrana aktarılıyor. Beşinci ve altıncı sezon ise The Fiery Cross ve A Breath of Snow and Ashes kitaplarından esinlenecek. Seride uyarlanmayı bekleyen iki roman daha kalıyor.

    Dördüncü sezonun oyuncu kadrosunda Maria Doyle Kennedy ve Ed Speleers yeni yüzler olarak dikkat çekiyor. Sophie Skelton ve Richard Rankin, Brianna ve Roger rollerinde geri dönerlerken Lauren Lyle ve Cesar Domboy’ı da Marsali ve Fergus olarak izlemeye devam edeceğiz.

    Outlander’ın iki yeni sezonunun sırasıyla 2019 ve 2020 yıllarında prömiyer yapması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top